Mediation

Coaching Supervisie Intervisie Training

Mediation Mindfulness Ervaringsonderzoek Loopbaanbegeleiding

 

Mediation

Conflicten zijn onderdeel van het dagelijks leven en kennen allerlei vormen. Soms geeft het overlast en kan dan zelfs leiden tot schade. Bij tal van conflicten kan een mediator samen met de partijen een aanvaardbare oplossing vinden voor alle belanghebbenden. De mediator biedt, vanuit zijn neutrale rol, nieuwe invalshoeken bij het zoeken naar een oplossing. Mediation kan zowel bij zakelijke conflicten als wel bij verschillen in de persoonlijke sfeer tot een resultaat leiden waarmee alle partijen verder kunnen.

U kunt kiezen voor mediation. Dit is vaak minder ingrijpend dan de stap naar de rechter. Ook kan mediation veel tijd en geld besparen. Bovendien is het informeel, oplossingsgericht en vaak minder stressvol. Door het gezamenlijke karakter van de bereikte oplossing is de acceptatiegraad hoog. Ten slotte wordt verdere escalatie van de relatie voorkomen.

Onze mediations worden uitgevoerd door een erkende MfN* registermediator. Wanneer u een professionele mediator wilt in schakelen bent u dus bij Rosenberg Coaching aan het goede adres. Neem contact op voor nadere informatie.

 

Op alle diensten van Rosenberg Coaching Rotterdam zijn Algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier

 

Copyright © All Rights Reserved