Contact & Over ons

Coaching Supervisie Intervisie Loopbaanbegeleiding

Contact met Rosenberg Coaching

 

06 -26 390 231

 

Contactformulier

 
 
 

Rosenberg Coaching is het begeleidingskundig bureau van Marcel Rosenberg. (Linkedinprofiel)

 

Bij ons vindt u veel ervaring met het oplossen van persoonlijke en organisatievraagstukken. Door begeleidingskundig onderzoek ziet en benoemt degene in begeleiding waar de moeilijkheden vandaan komen om vervolgens in cocreatie een nieuwe stap naar de oplossing te maken. Niet voor niets zeggen wij: Neem je een adviseur of leer je het zelf!

In de begeleiding staat verbinding maken centraal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verbinding tussen mensen, verbinding tussen de ervaring en de achterliggende, vaak onbewuste overtuiging, verbinding met de missie, verbinding met de doelen, etc. maar denk vooral aan verbinding met jezelf. Daarna kunnen we verder. In verbinding zit de kracht van de vooruitgang.

 

Rosenberg Coaching is van oorsprong Rotterdams en nu ook inzetbaar in de Achterhoek. Kwaliteit staat voorop en u kunt rekenen op jarenlange ervaring in dienstverlening en begeleidingskunde op basis van een solide opleidingsniveau.

 

Onze visie is dat iedereen door aandacht voor en contact met zichzelf antwoorden kan vinden op vragen rond belemmerende vraagstukken. Onze missie is om u te begeleiden bij het in verbinding komen met de kern van uw vraagstuk.

 

Rosenberg Coaching Rotterdam is ingeschreven bij de KvK, nummer 62447998.

Copyright © All Rights Reserved